راه‌اندازي منطقه ويژه علم و فناوري در استان يزد طي دو سال آينده
سایت مرجع
دكتر محمد مهدی‌نژاد نوری كه پس از جلسه روز چهارشنبه كميسيون دائمي شوراي عالي عتف
دبير شوراي عالي عتف از راه‌اندازي منطقه ويژه علم و فناوري استان يزد تا دو سال آينده در صورت تأييد ظرفيت‌ها و پتانسيل‌ها در مرحله مطالعاتي و امكان سنجي و تكميل كامل طرح تا پنج سال آينده خبر داد.
دكتر محمد مهدی‌نژاد نوری كه پس از جلسه روز چهارشنبه كميسيون دائمي شوراي عالي عتف با خبرنگار علمي ايسنا سخن مي گفت، خاطرنشان كرد: در اين جلسه پس از بررسي‌هاي صورت گرفته با ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در استان یزد موافقت به عمل آمد که پس از انجام کارهای مطالعاتی و امکان سنجی، راه اندازی این منطقه به صورت قطعی صورت خواهد گرفت.
معاون پژوهش و فناوري وزير علوم، تحقيقات و فناوري افزود: پشنهاد و اعلام آمادگي از سوي استان يزد براي ايجاد منطقه ويژه علم و فناوري در حوزه فناوري‌هاي پيشرفته الكترونيك و بيوتكنولوژي بود كه در اين جلسه مورد موافقت اوليه قرار نگرفت و تصميم بر آن شد تا موضوع و محوريت فعاليت اين منطقه ويژه در مرحله مطالعاتي و امكان‌سنجي آن كه تا شش ماه آينده به اتمام خواهد رسيد، براساس پتانسيل و نيازهاي منطقه و همچنين براساس اولويت‌هاي مطرح شده در اسناد بالادستي مانند نقشه جامع علمي مشخص شود.

وي با اشاره به اينكه رياست منطقه ویژه علم و فناوری به استاندار واگذار مي‌شود، خاطرنشان كرد: ایجاد هماهنگی بین نهادهای مختلف تحقیقاتی، تولیدی، شرکت‌های دانش بنیان و بخش‌های خصوصی و دولتی برای ایجاد مجموعه‌ای با تولیدات دانش بنیان و همچنين پيگيري و توجه بيش از پيش به تولیدات با فناوري بالا و بازار کسب و کار مبتنی بر دانش از جمله اهداف راه اندازی مناطق ویژه علم و فناوری است.
مهدي‌نژاد در ادامه تصريح كرد: علت عدم ايجاد و راه اندازی مناطق ویژه علم و فناوری، فراهم نبودن زیرساخت‌ها و زمینه‌هاي راه اندازی اين مناطق در کشور بود اما با اعلام آمادگي استان يزد براي ايجاد منطقه ويژه علم و فناوري كه با همكاري استانداري اين استان صورت گرفت و براساس آخرین آیین نامه اصلاحی هيأت دولت در سال 89 كه مرجعيت تصويب مناطق ویژه علم و فناوری به شورای عتف واگذار شده بود، راه اندازی منطقه ویژه علم و فناوری در استان يزد در دستور كار اين جلسه قرار گرفت.

دبير شوراي عالي عالي علوم، تحقيقات و فناوري (عتف) با بيان اينكه پس از بررسی و امکان سنجی، با راه اندازی قطعی منطقه ویژه علم و فناوری در استان یزد موافقت خواهد شد، عنوان كرد: در مناطق ویژه علم و فناوری علاوه بر پارک های علم و فناوری، مراكز رشد، دانشگاه‌ها و صنایع، بخش های تاسیسی نيز راه اندازی خواهند شد. همچنين در این مناطق در صدد هماهنگ كردن تمامي بخش‌ها مانند پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه‌ها، کارخانه ها و صنايع با یکدیگر هستيم.
معاون پژوهش و فناوري وزير علوم، تحقيقات و فناوري در پايان با تأكيد بر مرجعيت شوراي عالي عتف براي راه‌اندازي مناطق ويژه‌ علم و فناوري، تصريح كرد: قانون، كميتي براي مناطق ویژه علم و فناوری در كشور مشخص نكرده و بر همين اساس راه‌اندازي اين مناطق بر اساس ظرفیت‌ها و پتانسيل‌هاي كشور و استان‌ها خواهد بود. همچنين روند تصميم گيري براي راه‌اندازي منطقه ويژه علم و فناوري در استان يزد به‌ گونه‌اي است كه در ابتدا اين پيشنهاد در يك محور محدود بررسي شده و در صورت وجود ظرفيت‌هاي مناسب در مراحل بعدي مورد ارزيابي قرار خواهد گرفت.
دكتر محمد مهدی‌نژاد نوری كه پس از جلسه روز چهارشنبه كميسيون دائمي شوراي عالي عتف

نقشه ترافیک آنلاین تهران

قیمت فروش ps5 2016
پخش زنده شبکه سه
download Minecraft for Windows 10
نقشه آنلاین ترافیک خیابانهای تهران
توضیحات و نحوه استفاده طرحهای تشویقی رنگی ایرانسل
پیش بینی وضعیت جوی و آب و هوای فردای تهران : آپدیت روزانه
قیمت امروز دلار
فروش ایکس باکس وان ایکس ۱ ترابایت xbox one x
---
© Copyright 2012 oonternet.com