اسامي جمعي ازجان‌ باختگان زلزله شمال غرب كشور منتشر شد
سایت مرجع
اسامی قربانیان و آسیب دیدگان زلزله اخیر
آخرين خبرها از زلزله 6.2 ريشتري روز گذشته آذربايجان شرقي حاكي از افزايش آمار قربانيان به 300 تن و افزايش شمار مصدومان از مرز 2000 تن است.
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در زلزله‌هايي كه روز گذشته در سه‌ شهر ورزقان، هريس و اهر رخ داد و در سطح پنج استان آذربايجان غربي و شرقي، اردبيل، زنجان و گيلان حس شد، شمار قربانيان از مرز 250 تن كه عمده آنان در مناطق روستايي داراي بافت فرسوده ساكن بوده‌اند، گذشت.
سازمان پزشكي قانوني اسامي جمعي از قربانيان زلزله آذربايجان‌شرقي را اعلام كرد.
به گزارش خبرنگار«حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سازمان پزشكي قانوني در اطلاعيه‌اي اسامی تعدادی از هموطنان فوت و شناسایی شده در زلزله شهرستان‌هاي اهر (14 تن)، ورزقان (17 تن) و بیمارستان‌هاي امام‌رضا (ع) (7 تن) ، وادی‌رحمت (8 تن)، سینا ( 3 تن) را اعلام كرد. اسامي زلزله‌زدگان جان‌باخته‌اي که مورد شناسایی قرار گرفته‌اند:

شهرستان اهر :
1- زیبا اسکندر فرزند نورالله 75 ساله
2-فاطمه کارگری فرزند قدیر 25 ساله
3-حمید کارگری فرزند قدیر 25 ساله
4-مصطفی عبدالله‌زاده فرزند رسول 33 ساله
5-مریم معرفت فرزند قربان 12 ساله
6-آرمان حضرتیان فرزند علی 22 ساله
7-صفیه عباسیان فرزند نصرت 22 ساله
8- نیما طالبی فرزند مصطفی 3 ساله
9-اسماعیل دولتی فرزند محمد 28ساله
10-پروانه تیموری فرزند رحیم 30 ساله
11-بهار مولاری فرزند علیرضا 25 ساله
12-احد شیری فرزند محمدآقا 30ساله
13-شکر دولتی فرزند امين 45 ساله
14-ابولفضل بهرامیان فرزند اسلام 37 ساله

شهرستان ورزقان :
1-امن شرفی
2-رباب دانش‌آموزی
3-علی حسینیان
4-یاسمن قوچی
5-نسا میرزاییان
6-فریده شکری
7-ظریفه زارعیان
8-مشکناز بابایی
9-سودابه محرم‌زاده
10-کیمیا حسین‌زاده (خردسال)
11-خدیجه پورعلی
12-خانم زلفی
13-رقیه اسدی
14-ناهید مولایی
15-زهرا عباسیان (3 ماهه)
16-عصمت واحدی
17-قیمت محمدپور

بیمارستان امام‌رضا (ع) :
1-عوض جعفری
2-صفیه عباسپور
3-فاطمه اسدیاری
4-امیرمحمد محمدی
5-پروین ریحانی
6-المیناز نائبی
7-مریم رنجبر

وادی رحمت:
1-مهناز کریم‌پور فرزند توکل
2-فرح نجف‌پور فرزند عیسی
3-بیوک خانم ممی‌پور
4-حمیده چرانیده فرزندرحمان
5- علی مرادی فرزند عبدالله
6- ثریا لطف‌الله پور فرزند سواد
7-بیوک‌آقا نویدی تازه‌کند فرزند اسلام
8-رضانویدی فرزند حسین

بیمارستان سینا:
1-خاتون مهینی فرزند قربان
2-لیلا ذاکرفرزند ذکر علی
3-قربان علی امامی فرزند کربلاعلی

و سایر :
1-عنایت الله عبدی فرزند هاشم 75 ساله
2-سیم زر فرزند محسن 65 ساله
3-فرناز عزیزی
4-اشرف خرمی 50 ساله
5-رقیه نجف‌پور

براساس اين گزارش درپي وقوع اين حادثه مسئولان و شخصيت‌هاي مختلفي نظيرمصطفي محمد نجار، وزير كشور، مرضيه وحيد دستجردي وزير بهداشت، حسن قدمي، رييس سازمان مديريت بحران كشور، جمعي از نمايندگان مجلس و محمود مظفر، رييس سازمان امدادو نجات؛ ... در محل حادثه حاضر شده و به شكل مستقيم بر روند امدادرساني و عمليات نجات نظارت كردند.

تاكيد وزير كشور بر تسريع در رفع مشكلات زلزله‌زدگان
وزير كشور با حضور در جلسه مديريت بحران شهرستان هريس، با تاكيد بر اينكه نارسايي‌هاي موجود در امداد رساني به زلزله زدگان بايد در اسرع وقت جبران شود، گفت: بايد در اسرع وقت مشكلات زلزله زدگان رفع شود.
وي با تاكيد بر تسريع در دفن اموات گفت: نيازمندي‌هاي اوليه زلزله زدگان اين شهرستان از جمله چادر، پتو و مواد اوليه خوراكي بايد به نحو احسن تامين شود.
وي از مقامات استاني خواست براي تسلي خاطر زلزله زدگان حتما از مناطق زلزله زده بازديد كنند.
نجار با اشاره به تاكيد رييس‌جمهور مبني بر برآورد خسارت در اين مناطق خاطرنشان كرد: هرچه زودتر بايد خسارات جاني و مالي وارد شده به اين شهرستان برآورد شود.
همچنين وزير كشور از راه‌اندازي يك بيمارستان صحرايي در شهرستان ورزقان به منظور امدادرساني به زلزله‌زدگان زلزله آذربايجان شرقي خبر داد و خاطرنشان كرد: دو بيمارستان شهرستان‌هاي اهر و هريس نيز فعال شده و به آسيب‌ديدگان زلزله امدادرساني مي‌كنند.
وي با اشاره به حضور وزير بهداشت و رييس جمعيت هلال احمر در مناطق زلزله زده خاطرنشان كرد: معاون رييس بنياد مسكن انقلاب اسلامي نيز در اين بازديد حضور دارد و قرار است بر اساس نتايج اين بازديد، اقدام براي اخذ مصوبه هيات دولت به منظور بازسازي و نوسازي روستاهاي تخريب شده صورت گيرد و كار بازسازي در آينده‌اي نزديك آغاز شود.

بازديد از 537 روستاي مناطق زلزله‌زده

مرتضي اكبرپور ، معاون آمادگي و مقابله سازمان مديريت بحران كشور از اتمام عمليات انتقال مجروحان زلزله‌ تا ظهر روز دوشنبه خبرداد و به ايسنا گفت: شناسايي و سركشي به 537 آبادي و روستا در مناطق زلزله‌زده ادامه دارد تمامي مجروحان براي ادامه درمان به مراكز درماني منتقل شده يا به صورت سرپايي درمان شدند.
وي با بيان اينكه امدادگران سازمان امداد و نجات، تكنيسين‌هاي اورژانس، ماموران نيروي انتظامي و بسيج در منطقه حضور دارند ، اظهاركرد: شناسايي براي خودپراكنشي اين روستاها و همچنين شناسايي افراد مجروح و مدفون ادامه دارد.
معاون آمادگي و مقابله سازمان مديريت بحران كشور با بيان اينكه عمليات انتقال زلزله‌زدگان تا ظهر امروز به پايان مي‌رسد،خاطرنشان كرد: پس از پايان عمليات امداد و نجات، تيم‌هاي ارزياب با مسئوليت بنياد مسكن براي ارزيابي ميزان خسارات اين زمين لرزه وارد مناطق آسيب‌ديده مي‌شوند و اين تيم‌ها وظيفه‌ ارزيابي خسارات مراكز زيربنايي، ساختمان‌هاي مردمي و دولتي را بر عهده دارند اما در حال حاضر امدادگران تنها به دنبال درمان و نجات بوده و فردي به دنبال تعيين خسارات و ارزيابي آن نيست.

آماري از زيرآوارماندگان نداريم
همچنين، محمود مظفر، رييس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر ايران از ورود خسارت به 133 روستاي زلزله‌زده خبر داد و به ايسنا گفت: از شب گذشته تاكنون 16 هزار تن آسيب‌ديده اسكان اضطراري شدند.
وي با بيان اينكه 10 هزار تخته پتو و پنج هزار و 600 تخته چادر ميان آسيب‌ديدگان توزيع شد، گفت: 13 هزار قوطي كنسرو و يك‌هزار و 600 چراغ والور نيز ميان آسيب‌ديدگان توزيع شده است.
رييس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر با بيان اينكه 92 تيم امدادي از 14 استان براي امدادرساني هر چه سريعتر به زلزله‌زدگان، عازم منطقه شده‌اند، گفت: ارزيابي امدادگران نشان داد كه «مرغان، اهر، هريس و قسمت‌هايي از شهر تبريز» دچار خسارت شده است.
مظفر با بيان اينكه 133 روستا در اثر اين زلزله 6/2 ريشتري آسيب ديده‌اند، گفت: تعداد مصدومان به دو هزار و 6 نفر رسيد.
رييس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر در مورد برخي خبرهاي منتشره در مورد كمبود آب در مناطق زلزله‌زده گفت: شب گذشته 100 هزار بطري آب معدني نيز ميان زلزله‌زدگان توزيع شد.
وي گفت: حدود 900 امدادگر و شش فروند بالگرد نيز وظيفه‌ امدادرساني در منطقه را بر عهده دارند.
رييس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر ايران با بيان اينكه عمليات جست‌وجو و نجات در اهر به پايان رسيده است، گفت: امدادرساني در اين منطقه وارد فاز آواربرداري شده است.
مظفر با بيان اينكه 15 تيم سگ‌هاي جست‌وجو (آنست) در منطقه حضور دارند، گفت: دستگاه‌هاي زنده‌ياب نيز روز گذشته وارد منطقه زلزله‌زده شده است.
وي با بيان اينكه نمي‌توان در مورد مدفون‌شدگان زير آوار آماري اعلام كرد، گفت: عمليات امدادرساني و اسكان اضطراري زلزله‌زدگان همچنان ادامه دارد.

احتمال افزايش آمار قربانيان به 300 تن
مديركل پزشكي قانوني استان آذربايجان‌شرقي از آغاز به کار تیم های تخصصی پزشکی قانونی از اولین دقایق وقوع حادثه زلزله در منطقه شمال‌غرب کشور و شناسایی و صدور جواز دفن 142 جسد تا ساعت سه بامداد روز یکشنبه 22 مرداد خبر داد.
به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر صمدی‌راد با بيان اينكه پزشكي قانوني استان آذربایجان‌‌شرقی در قالب هفت اکیپ تخصصی در منطقه زلزله زده حضور دارد، گفت: گستردگی منطقه، گرم بودن هوا و مشکل در انتقال اجساد به مرکز استان، تیم‌های تخصصی و امدادی را با مشکل مواجه کرده‌اند.
وی اظهار داشت: طبق برآوردها تعداد درگذشتگان تاکنون تا 300 تن تخمین زده می‌شود و سرکشی اکیپ‌های امدادی و تخصصی به مناطق زلزله زده همچنان ادامه دارد.
صمدی‌راد افزود: به علت اختلال در ارتباط تلفنی دسترسی به آخرین آمار اکیپ‌های پزشکی قانونی با دشواری میسر می‌شود، اما دقیق‌ترین آمار به شهرستان اهر اختصاص دارد که در این شهرستان 26 جسد شناسایی و جواز دفن صادر شده است.

به گفته وي، در بین 26 جسد شناسایی شده شهرستان اهر، 12 مرد و 14 زن دیده می‌شوند که چهار تن از آنان کودک زیر 10 سال، سه تن 10 تا 20 سال، 12 تن 21 تا 40 سال، دو تن 31 تا 60 سال و پنج تن بالای 60 سال بوده‌اند.

دارندگان گروه‌هاي خوني منفي براي اهداي خون به پايگاه‌ها مراجعه كنند
در پي اعلام كاهش ذخايرخوني در مناطق زلزله‌زده به ويژه گوره خوني منفي، رييس سازمان انتقال خون با اشاره به اينكه تاكنون 1650 واحد خوني به بيمارستان‌ها و مراكز درماني مناطق زلزله زده ارسال شده است، از مردم بويژه دارندگان گروه‌هاي خوني منفي خواست تا براي اهداي خون به مراكز خونگيري مراجعه كنند.
دكتر غلامرضا توگه در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اينكه گروه‌هاي خوني منفي به علت كمياب بودن همواره مورد نياز بوده‌اند، اظهار كرد: اكنون اين نياز در مناطق زلزله زده بيشتر شده است و از مردم درخواست داريم با توجه به شرايطي كه وجود دارد، براي اهداي خون به مراكز خونگيري مراجعه كنند.
توگه در پايان عنوان كرد: تاكنون اعلام نياز ويژه براي خون از تبريز نداشته‌ايم.

كاهش ذخاير خوني در مراكز درماني مناطق‌زلزله‌زده
دكتر خليلي مديركل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون استان آذربايجان‌ شرقي نيز با اشاره به خيل عظيم مصدومان زلزله در شهرستان اهر، ورزقان و هريس از كاهش ذخاير خوني استان خبر داد و به ايسنا گفت: گروه‌هاي خوني منفي مورد نياز است.
وي از مردم خواست با توجه به نياز گسترده به انواع گروه‌هاي خوني، در اهداي خون به امروز يا فردا اكتفا نكنند و براي تامين ذخاير خوني حتي الامكان تا پايان هفته به مراكز پايگاه خونگيري در تبريز مراجعه كنند.
مديركل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون استان آذربايجان‌شرقي با بيان اينكه از زمان وقوع زلزله تاكنون 2 هزار واحد خوني از استان اردبيل، اروميه و تهران به استان ارسال شده است گفت: يك‌هزار و 500 واحد خوني نيز از ذخاير خوني استان مورد استفاده قرار گرفته است.
وي از فعال‌بودن ساختمان آخوني و مسجد كبود به منظور خونگيري از همشهريان خبر داد و يادآور شد: مردم استان استقبال خوبي از اهداي خون به منظور كمك‌رساني به زلزله‌زدگان كردند.
مديركل پايگاه منطقه‌اي انتقال خون استان آذربايجان‌شرقي همچنين از اعلام آمادگي ادارات و سازمان‌ها به منظور تامين نيازهاي خوني زلزله‌زدگان خبر داد.
وي يادآور شد: تاكنون به تمامي درخواست‌هاي خوني مراكز درماني اهر و ورزقان و بيمارستان‌هاي امام‌رضا (ع)، سينا و شهداي تبريز پاسخ داده شده است. پرسنل تا پنج بامداد امروز مشغول خونگيري بودند و مردم در صورت امكان با توجه به ترافيك كاري پايگاه‌هاي انتقال خون به صورت گروهي مراجعه نكنند.

ارسال كمك‌ از سوي استان‌هاي مختلف كشور به مناطق زلزله زده
در پي اين حادثه، مسئولان استانهاي مختلف كشور با ارسال كمك‌هايي به ياري زلزله‌زدگان شتافتند، براين اساس مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی از اعزام شش گروه امدادی به همراه تجهیزات و مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی از اعزام 136 امدادگر به مناطق زلزله‌زده در استان آذربايجان‌شرقي خبردادند.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان اردبيل نيز از استقرار بيش از 100 امدادگر و نجاتگر جمعيت هلال احمر استان اردبيل به اين مناطق خبرداد و گفت: هم‌اكنون نيز چهاركاميون چادر وموكت درحال بارگيري است.
مرتضي تمدن استاندار تهران نيز امروز با عرض تسليت به بازماندگان زلزله، از اعلام آمادگي تهران براي ارسال كمك‌ به زلزله‌زدگان استان آذربايجان‌شرقي خبر داد و گفت: استان تهران از ساعات اوليه بروز اين حادثه آمادگي خود را اعلام كرده و محموله‌اي نيز براي اعزام به اين استان آماده ارسال است.
به گزارش ايسنا، تمدن اظهار كرد: امدادگران هلال‌احمر شب گذشته به استان آذربايجان شرقي اعزام شدند اين در حاليست كه بخشي از كمك‌هاي استان از جمله مواد غذايي و لوازم مورد نياز زلزله زدگان،‌ آماده ارسال به اين استان است.
وي همچنين گفت: اكيپي در استان تهران آماده شده كه از طريق ستاد مديريت بحران در مناطق زلزله زده حاضر شده تا ضمن امدادرساني و كمك به زلزله‌زدگان بتوانند تجارب آنها را براي حوادث مشابه مستندسازي و مورد استفاده قرار دهند.
گروه تخصصي امداد و نجات شركت بهره‌برداري مترو تهران نيز جهت كمك به زلزله زدگان آذربايجان شرقي بامداد يكشنبه عازم اين استان شدند.
بنابراين گزارش، گروه 100 نفره تخصصي متشكل از پزشك، امدادگر، بهيار، پرستار و افراد زبده و ماهر در امور بحران و حامل محموله‌هاي بزرگ پزشكي و تغذيه‌اي و اقلام مورد نياز براي زلزله‌زدگان هستند.

استقرار اكيپ‌هاي انتظامي و ترافيكي در مسير و مناطق زلزله‌زده
به گزارش ايسنا، سردار مسعود خرم‌نيا، فرمانده انتظامي استان آذربايجان‌شرقي نيز درباره پوشش انتظامي و امنيتي در مناطق زلزله‌زده با بيان اينكه امنيت کامل در محورهاي مواصلاتي و مناطق زلزله‌زده و مرکز استان برقرار است گفت: نيرو هاي ستادي استان و شهرستان‌هاي معين به محض وقوع زلزله به مناطق زلزله‌زده اعزام و اکيپ‌هاي انتظامي و پليس‌راه براي روان‌سازي ترافيک و پوشش امنيتي در مسير و مناطق زلزله‌زده مستقر شده‌اند و امنيت کامل در محورهاي مواصلاتي و مناطق زلزله‌زده و مرکز استان برقرار است.
وي در ادامه تاكيد كرد: کارگروه انتظامي مديريت بحران استان تشکيل و هماهنگي کامل با استان‌هاي همجوار برقرار شده تا در صورت نياز يگان‌هاي راهور و انتظامي به منطقه اعزام شوند و بالگردهاي هوا ناجا براي کنترل ترافيک و امدادرساني و پشتيباني در فرودگاه تبريز مستقر شده‌اند.
فرمانده انتظامي آذربايجان‌شرقي گفت: پوشش انتظامي لازم براي تامين امنيت بيمارستان‌هاي تبريز، اهر، هريس و ورزقان که مجروحان زلزله را مورد مداوا قرار مي‌دهند به نحو مطلوب انجام يافته است.

گزارش ايسنا از وضعيت دانشگاه‌هاي مناطق زلزله‌زده
همچنين رييس دانشگاه تبريز درباره وضعيت دانشگاه‌هاي مناطق زلزله‌زده نيز گفت: خوشبختانه در اين زلزله هيچ مشكلي براي دانشجويان اين دانشگاه به وجود نيامده است.
محمدتقي علوي در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به شكسته شدن شيشه‌هاي دو دانشكده دانشگاه اشاره و اظهار كرد: ديوار بعضي از ساختمان‌هاي دانشگاه نيز ترك‌هاي جزيي خورده است، اما هيچ مشكلي براي دانشجويان دانشگاه به وجود نيامده است.
وي با بيان اينكه فعاليت‌هاي آموزشي در تابستان تعطيل است، تصريح كرد: تنها دانشجويان تحصيلات تكميلي و دانشجويان طرح ضيافت در دانشگاه حضور داشته‌اند كه آنها نيز كاملا سالم هستند و دانشجويي آسيب نديده است.
علوي درباره وضعيت خوابگاه‌هاي دانشجويان نيز گفت: خوابگاه‌ها نيز كاملا سالم هستند و هيچ صدمه‌اي به آنها و ساكنانشان وارد نشده است.
وي افزود: شب گذشته نيز سه هزار نفر در مسجد دانشگاه مراسم شب قدر را برپا كردند.

همچنين اكرمي رييس دانشگاه تربيت معلم آذربايجان نيز از سالم بودن محيط دانشگاه و خوابگاه‌ها خبر داد و گفت: هيچ تخريب و يا صدمه‌اي به ساختمان‌هاي دانشگاه وارد نشده است.
اكرمي افزود: به جز بخش تحصيلات تكميلي بقيه بخش‌هاي آموزشي دانشگاه در تابستان تعطيل هستند. همچنين كارهاي اداري، روال طبيعي خودش را طي مي‌كند.
رضايي رييس دانشگاه آزاد واحد اهر نيز در اين باره به ايسنا گفت: خوشبختانه خسارت جاني در واحد و خوابگاه‌هاي دانشگاه نداشته‌ايم.
وي با بيان اينكه ريزش‌هاي نازك‌كاري و گچ در واحد و خوابگاه‌هاي دانشگاه به ويژه در ديوارهاي بين اتاق‌ها وجود داشته است، اظهار كرد: كانون زلزله بسيار به دانشگاه نزديك بوده است، ولي خوشبختانه خسارت جاني وارد نشده است.
وي با بيان اينكه بيش از 500 ميليون تومان به دانشگاه خسارت وارد شده است، تصريح كرد: اگر خوابگاه‌هاي دانشگاه تراكم جمعيتي مهرماه را داشت، مطمئنا دانشجويان دچار آسيب مي‌شدند.
رييس دانشگاه آزاد واحد اهر افزود: حدود 60-70 نفر دانشجو دختر در خوابگاه دختران حضور داشته‌اند كه خوشبختانه آسيبي نديدند و پس از وقوع زلزله به محوطه دانشگاه آمده‌اند و شب گذشته با استقرار چادر در محيط دانشگاه آنان را اسكان داديم و امروز به محل‌هاي زندگي خود بازگشتند.

آماده‌باش كامل گروه‌هاي پزشكي و اورژانس در مناطق زلزله‌زده
همچنين مرضيه وحيد دستجردي، وزير بهداشت نيز از آماده‌باش كامل گروه‌هاي پزشكي و اورژانس در مناطق زلزله‌زده خبر داد و گفت: ارسال كمك‌ها به بيمارستان‌هاي سه استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و اردبيل همچنان ادامه دارد.
براساس گزارش ايسنا از روز گذشته تا كنون 1700 واحد خوني از سوي استان تهران و البرز به مناطق زلزله زده ارسال شده است.

وزير بهداشت تصريح كرد: همه نيروهاي امدادي دانشگاه‌هاي پزشكي ما از استان‌هاي آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و اردبيل به مناطق زلزله‌زده اعزام شده‌اند.
وي ادامه داد:‌ دو اتوبوس آمبولانس و 48 آمبولانس از دانشگاه علوم پزشكي تبريز، يك اتوبوس آمبولانس و 10 آمبولانس از استان اردبيل و يك اتوبوس آمبولانس و 15 آمبولانس از استان آذربايجان غربي به مناطق زلزله‌زده اعزام شده و هم‌اكنون در محل حاضر هستند.
وزير بهداشت با اشاره به آخرين آمار مربوط به آسيب‌ديدگان زلزله شمال‌غرب كشور، عنوان كرد: همگي مجروحان به بيمارستان‌هاي سه استان مربوطه منتقل شدند. البته مصدومان اكثرا به صورت سرپايي مداوا شدند و بخشي از مجروحان كه نيازمند بستري بودند، در نوبت عمل قرار گرفتند.
وحيد دستجردي با اشاره به اين كه همه گروه‌هاي پزشكي و اورژانس كه بايد به اين مصدومان رسيدگي كنند در آماده‌باش كامل هستند، اظهار كرد: ارسال كمك به بيمارستان‌هاي سه استان آذربايجان شرقي، غربي و اردبيل همچنان ادامه دارد و همگي نيروهاي امدادگر،‌ دانشگاهي،‌ بيمارستاني و EOC همگي در جريان امر قرار گرفته و در محل حاضر هستند تا بتوانند بهترين خدمات را به نيازمندان ارائه كنند.
غلامرضا معصومي رييس اورژانس كشور نيز با بيان اين كه 149 دستگاه آمبولانس و پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شده است، به ايسنا گفت: 337 تكنسين اورژانس 115 و يك تيم جراحي متشكل از هشت متخصص بيهوشي و ارتوپد از شهرستان‌هاي اروميه، اردبيل و تبريز براي ارائه خدمات پزشكي به حادثه ديدگان به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند.

جواد خرم، معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان زنجان نيز با بيان اينكه به دنبال وقوع زلزله ذر شهرستان اهر، نیروهای امدادی هلال‌احمر استان زنجان عازم منطقه شدند؛ به ايسنا گفت: صبح روز يكشنبه نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با تجهیزاتی عازم منطقه هریس واقع در شمال‌شرق آذربایجان‌شرقی شدند تا هموطنان را در راستای ایجاد آرامش و امکانات رفاهی در این شرایط سخت یاری کنند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان زنجان تصریح کرد: این منطقه دارای 97 روستا و 4 شهر است و استان زنجان به عنوان ستاد کمک و امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر با حضور در آنجا به کمک‌رسانی اقدام می‌کنند و براي اسکان هموطنان در حد توان خود تلاش خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه روز گذشته به علت وقوع این زلزله 3 دستگاه آمبولانس به همراه 8 امدادگر عازم منطقه شده‎اند، یادآور شد: این نیروها و تجهیزات با مدیریت سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان زنجان و معاون جستجو به این منطقه فرستاده شده‎اند و این نیروها در حال حاضر به کمک‌‎رسانی به هموطنان می‌پردازند.
خرم اظهار کرد: کل نیروها و کمک‌های اعزامی به منطقه هریس شامل 50 امدادگر جمعیت هلال‌احمر شهرستان زنجان، 15 کادر پرسنل جمعیت هلال‌احمر شهرستان زنجان، 3 دستگاه خودروی نیسان و یک دستگاه خودروی تریلی بود.
وی با اشاره به اینکه کمک‌های دیگری نیز از این نهاد برای ارائه خدمت اعزام شده‎اند، ابراز کرد: ارسال 500 چادر امدادی، 5000 تخته پتو، 100 مورد کیسه حمل جسد، 10 هزار قالب صابون، 8000 جیره غذای 24 ساعتی، از دیگر کمک‎های ارسالی به همراه نیروهای امداد جمعیت هلال‌احمر استان زنجان است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان زنجان خاطرنشان کرد: در پی این حادثه ارتباط مستقیمی با منطقه آسیب‌دیده و تهران توسط ویدئوکنفرانس برقرار است تا براي رفع مشکلات اقدامات لازم انجام گیرد و در حال حاضر تعداد 50 امدادگر و 10 پرسنل امدادی در جمعیت هلال‌احمر استان زنجان در آماده‌باش هستند.

وضعيت جوي مناطق زلزله‌زده
مديركل پيش‌بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور آخرين وضعيت جوي مناطق زلزله‌زده را اعلام كرد.
عبدالرضا اميدوار شهري روز يكشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: آخرين نقشه‌هاي پيش‌يابي هواشناسي نشان مي‌دهد در استان آذربايجان شرقي، غربي و اردبيل تا روز سه‌شنبه آسمان صاف در ارتفاعات رشد ابر و وزش باد كم خواهد بود كه رشد ابر در استان اردبيل قابل ملاحظه است و حداكثر دما در استان آذربايجان شرقي در اين مدت بين 35 تا 36 و حداقل بين 24 تا 23، در استان آذربايجان غربي حداكثر دما بين 32 تا 34 و حداقل بين 16 تا 17 و اردبيل نيز حداكثر دما بين 30 تا 31 و حداقل دما بين 10 تا 11 درجه سانتيگراد بالاي صفر در نوسان خواهد بود.

برپايي بيمارستان صحرايي در منطقه
محمد اسماعيل سعيدي، نماينده مردم تبريز در مجلس از انتقال جمعي از مجروحان زلزله روز گذشته اهر، هريس و ورزقان به شهرهاي اردبيل، اروميه و تبريز خبر داد و گفت كه قرار است يك بيمارستان صحرايي در منطقه براي مداواي سريعتر مصدومان برپا شود.
وي ادامه داد: اگرچه امدادرساني به زلزله‌زدگان از ساعات اوليه پس از وقوع زلزله آغاز شده و حركت منسجم و خوبي براي رسيدگي به زلزله‌زدگان صورت گرفته، اما به هر حال با توجه به غافلگيركننده بودن اين پديده، زمان رسيدن اكيپ‌هاي امداد از استان‌ها و شهرستان‌هاي اطراف، قدري به طول انجاميده است.
وي افزود: شب گذشته به دليل تاريكي هوا،‌ روند امدادرساني قدري با مشكل مواجه بود اما از صبح امروز با سرعت خوبي ادامه يافته و به نظر مي‌رسد تا امروز ظهر وضعيت اين منطقه قدري سر و سامان پيدا كند.
نماينده مردم تبريز در مجلس يادآور شد:‌ در شهر تبريز غير از خسارات بسيار كم مالي، مشكل خاصي وجود نداشته اما مردم به دليل پس‌لرزه‌ها و همچنين اطلاعيه ستاد مديريت بحران شب گذشته را در پارك‌ها و مناطق خالي از ساختمان سپري كردند.
در ادامه امدادرساني به زلزله‌زدگان، حبیب حسین قلی زاده روابط عمومی مرکز اورژانس استان آذربایجانشرقی نيز با تاكيد بر اينكه از بابت رسیدگی به بیماران زلزله زده با مشکل خاصی مواجه نیستیم، گفت: تقریبا به هر روستاي زلزله زده 3 سری آمبولانس اعزام شده است. اکثر زخمی ها برای مداوا به تبریز اعزام شده یا به صورت سرپایی در بیمارستان صحرایی رسیدگی می شوند.
اسامی قربانیان و آسیب دیدگان زلزله اخیر

کد ارسال سریع پیامک صوتی ایرانسل + توضیحات و تعرفه

قیمت فروش ps5 2016
پخش زنده شبکه سه
Absolute Drift: Zen Edition $11.99
وضعیت ترافیک جاده ها
توضیحات و نحوه استفاده طرحهای تشویقی رنگی ایرانسل
پیش بینی وضعیت جوی و آب و هوای فردای تهران : آپدیت روزانه
قیمت امروز دلار
فروش ایکس باکس وان ایکس ۱ ترابایت xbox one x
---
© Copyright 2012 oonternet.com