مصرف مداوم آسپرین، موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان می شود
سایت مرجع
مصرف مداوم آسپرین خطر ابتلا به نوع خطرناک سرطان تخمدان را کاهش می دهد
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج یک پژوهش جدید ثابت کرده است که مصرف مداوم آسپرین خطر ابتلا به نوع خطرناک سرطان تخمدان را کاهش می دهد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، سرطان تخمدان پنجمین عامل مرگ ومیر زنان در اثر سرطان و بیماری های زنان محسوب می شود سرطان تخمدان قابل معالجه است بخصوص اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود. با معالجه و بهبود سرطان ، بسیارى از زنان مى توانند حتى با سرطان پیشرفته تخمدان زندگى طولانى و رضایت بخشى داشته باشند.

محققین می گویند نتایج آزمایشات جدید تاکید دارد، زنانی که به طور مداوم از این داروی مسکن استفاده می کنند کمتر با خطر ابتلا به نوع مهاجم غده سرطانی تخمدان مواجه می شوند.
متخصصان در این آزمایش تاکید کردند که مصرف سایر داروهای ضد التهابی غیر آسپرین و غیراستروئیدی موسوم به NSAIDs مانند استامینوفن و سایر داروهای مسکن تاثیری در کاهش خطر بروز سرطان تخمدان ندارند.
سرطان تخمدان یکی از کشنده ترین سرطانهای زنانه و پنجمین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در بین زنان در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته است.

دکتر سوزان کجائر از متخصصان مرکز مطالعات انجمن سرطان دانیش در این باره متذکر شد: سرطان تخمدان آمار مرگ و میر بالایی دارد. به همین دلیل آگاهی از عواملی که در بروز این بیماری نقش دارند و جستجوی روشهای پیشگیرانه موثر برای حفاظت از زنان در برابر این سرطان بسیار مهم و حیاتی است.
سرطان ‌های تخمدان بسیار متعدد و متنوع هستند و شدت رشد و سرعت بیماری بر حسب نوع سرطان تخمدان متفاوت است. ولی به طور کلی در سنین قبل از یائسگی شایع‌ تر است. در حدود یک درصد از سرطان ‌های تخمدان زیر ۲۰ سالگی ایجاد می ‌شود. شایع ‌ترین سن ابتلا حدود ۴۰ تا ۵۰ سالگی است و ۳۰ تا ۴۰ درصد بدخیمی ‌های تخمدان بعد از ۶۵ سالگی رخ می ‌دهد.
مهمترین نشانه سرطان تخمدان یک توده لگنی توپر ، نامنظم و چسبیده به بافت های اطراف است که در معاینه بیمار تشخیص داده می شود . لمس چنین توده ای در معاینه قویاً مطرح کننده یک بدخیمی در تخمدان است .معاینه لگن و معاینه مقعد جزء اجباری از معاینات متداول برای تشخیص این بیماری است . آزمون گایاک ( بررسی وجود خون مخفی در مدفوع ) نیز همواره باید انجام شود . معاینه کامل شکم ، معاینه کامل پستانها و غدد لنفاوی زیر بغل نیز بایستی انجام شود . با توجه به نتایج این معاینات ، پزشک درخواست آزمایشهای تخصصی و نمونه برداری از بافت مورد نظر را خواهد داد تا به تشخیص قطعی برسد .

عوامل خطر ساز به شرح زیر می باشد:
سن : خطر ابتلا به سرطان تخمدان باافزایش سن بشدت افزایش می یابد .
سابقه فامیلی : خطر ابتلا به سرطان در زنانی که افراد نزدیک خانواده آنها ( مانند مادر ، خواهر و دختر ) دچار این بیماری بوده اند بیشتر است .
بارداری : زنانی که هرگز حامله نشده اند بیشتر از زنانی که زایمان کرده اند در معرض ابتلا قرار دارند .
ناباروری و داروهای محرک تخمک گذاری نیز باعث افزایش خطر ابتلا به این بیماری می شود . عوامل دیگر مانند پرتو تابی به لگن ، بعضی ویروسها ، قاعدگی زودرس و یا یائسگی دیررس نیز می توانند احتمال ابتلا را افزایش دهند .
مصرف مداوم آسپرین خطر ابتلا به نوع خطرناک سرطان تخمدان را کاهش می دهد

کد ارسال سریع پیامک صوتی ایرانسل + توضیحات و تعرفه

قیمت فروش ps5 2016
پخش زنده شبکه سه
Pyramid Solitaire Saga ; Windows 10 App
وضعیت ترافیک جاده ها
توضیحات و نحوه استفاده طرحهای تشویقی رنگی ایرانسل
پیش بینی وضعیت جوی و آب و هوای فردای تهران : آپدیت روزانه
قیمت امروز دلار
فروش ایکس باکس وان ایکس ۱ ترابایت xbox one x
---
© Copyright 2012 oonternet.com